Snelle incasso in Amstelveen

U heeft al meerdere aanmaningen verstuurd, telefonisch contact gezocht en vriendelijk én dringend gevraagd over te gaan tot betaling, maar nog steeds geen bedrag ontvangen? Of wilt u deze tijdrovende werkzaamheden juist vermijden? Dat kan. We snappen dat het niet altijd prettig is om (trouwe) klanten te confronteren met openstaande betalingen. We pakken deze werkzaamheden dan ook graag voor u op en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

Van begin tot eind geholpen

We bieden externe incassohulp en geven gedegen adviezen voor het voorkomen van problemen in de toekomst. Tijdens onze vele jaren ervaring hebben we een slimme, doeltreffende manier ontwikkeld om schuldenaren te benaderen. In de meeste gevallen is het nemen van juridische stappen na ons ingrijpen dan ook niet nodig. Het feit dat we openbaar ambtenaar zijn draagt hier zeker aan bij.

Online inzage

We houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de stand van zaken. Maar u kunt ook zelf in de gaten houden hoe uw incasso’s ervoor staan. In uw eigen inlogomgeving houden we de stand van uw zaken actueel en heeft u altijd direct inzicht.

Incassobeheer op maat voor uw onderneming, zonder dat u ergens omkijken naar heeft? Schakel ons dan in.