Alleen klanten met voldoende kredietwaardigheid?

Voordat u in zee gaat met nieuwe klanten is het prettig om er zeker van te zijn dat zij over voldoende financiële middelen beschikken om rekeningen te kunnen voldoen. Omdat vertrouwen op blauwe ogen in het doen van zaken erg onverstandig is, bieden we u inzicht in de financiële gezondheid van uw nieuwe en bestaande contractpartners.

Hoe wij u van dienst zijn

In ons team vindt u een gerechtsdeurwaarder, een toegevoegd-kandidaat-gerechtsdeurwaarder, een kandidaat-gerechstdeurwaarder en verschillende ondersteunende medewerk(st)ers. Samen verschaffen wij u inzicht in de financiële gesteldheid van uw klantenkring, zodat u voorbereid zaken kunt doen. We zijn gemachtigd om u de benodigde gegevens te verschaffen en helpen zo vervelende problemen en slepende betalingsprocessen te voorkomen.

Wanneer het tóch mis gaat

Is het te laat voor een kredietwaardigheidscheck en blijft een debiteur in gebreke of kan deze de rekeningen niet betalen? Ook dan staan we u gedurende het hele proces bij. Van het optimaliseren van uw betalingsherinneringen tot het nemen van gerechtelijke stappen: wij zijn van begin tot eind betrokken.

Wilt u goed voorbereid zakendoen? Of bent u op zoek naar helder advies op het gebied van gezond debiteurenbeheer? Neem dan contact met ons op.